Vrije tijd

Een boek lezen! Afspreken met vrienden tijdens een lekkere maaltijd, spelen met neefjes en nichtjes, netflixen, reisplannen maken,..

Favoriete tuinen

Een plaats met ruimte om te ontspannen met vrienden en familie, waar kinderen verstoppertje kunnen spelen, waar veel bloemen bloeien, waar dieren welkom zijn,..

Reizen

We zien onszelf graag als globetrottend gezin! We zagen al grote delen van Europa, en reisden met onze kinderen naar Costa Rica en Maleisiƫ. Aziƫ verkennen staat erg hoog op mijn lijstje!

Als mama van twee jonge kinderen heb ik een vrij dynamisch leven en zijn het vooral de kinderen die de agenda op onze vrije dagen bepalen. Gelukkig telt tuinieren mee als sport (niet?). Tussen alle drukte door blijven we (ver)bouwen, reizen, planten verpotten, kweken en maken we graag tijd voor onze dierbare familie en vrienden.

Ik hoop iets van je te horen!

Gerd Bryssinckx

Gecertificeerd tuinontwerper

Wij hebben kleine tuin in het midden van het dorp en wisten niet goed hoe we deze gezellig en onderhoudbaar konden inrichten.
Tijdens het zoeken kwamen we Studio Tuin tegen. We contacteerde Gerd en de gesprekken liepen zeer vlot. Na een gesprek en uitleggen wat we wilden, en vooral wat we niet wilde, ging zij aan de slag.

Wat Studio Tuin realiseerde in onze kleine tuin hadden wij echt niet verwacht. Omdat we de werken zelf wilde uitvoeren, kregen we een gedetailleerd plan en alle info die we nodig hadden om eraan te beginnen.

Studio Tuin bedankt om van onze saaie tuin een gezellige pracht tuin te maken!nu aan de uitvoering beginnen, zal niet simpel zijn en een werkje van lange adem, maar we weten dat we bij Gerd altijd terecht kunnen!
Dank je om onze droomtuin te ontwikkelen!

0-100m

ESSENTIALS

Jonah

STUDIO TUIN ontwerpt gezellige en speelse familietuinen waar gezinnen genieten, kinderen spelen en de natuur floreert.

contact

OVER MIJ

TUINONTWERPEN

Home

ONLINE OPLEIDING TUINONTWERP

essentials

comfort

premium

prijzen

MENU

meer over gerd